Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosa moln

Att sväva på rosa moln
uppe i himlen
bland förfäder och saknade barn.

Se ner på sina älskade
och se efter dem,
se dem gråta vid din grav.

Känna sig älskad
även fast man inte är där.
Så borde det vara hela tiden,
att känna sig älskad.

Men ibland bara vill man
ge upp
somna in
och aldrig vakna igen.
Drömma om rosa moln,
känna sig älskad
och behövd.

Man längtar efter dem
man älskar,
men vill inte träffa dem.
Vill att de ska få leva sitt liv,
skapa sina egna minnen
och skaffa sig nån att älska
och ta hand om.

Så hoppas jag att det kommer bli i himlen
om den nu finns
men man kan väl hoppas.




Fri vers av Gamen
Läst 233 gånger
Publicerad 2008-03-08 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gamen