Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Internationella kvinnodagen - en dag som borde hyllas.


Kvinnor

Alla ni damer,
kvinnor,
tjejer
och flickor.

Ni är alla underbara,
fantastiska,
otroliga
och excellenta.

Vare sig ni tar hand om er själva,
er familj
eller ett helt folk.
Betyder ni alla något.

Alla kvinnor borde respekteras
och alla kvinnor borde respektera sig själva.

Kvinnor världen över
ta till vara på er själva
och denna dag.




Fri vers av Gamen
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-08 19:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En del av dem är vidriga precis som en del av oss män är det.
Det finns ingen anledning att sätta kvinnan på en piedestal.
Gör vi det föraktar de oss.
I hemlighet, givetvis.
Skrattar bakom ryggen med varandra åt de dumma gässen till män som låter sig luras.
Inte alla. Men en del.
2008-03-08

    eva m h
Härligt uppmuntrande!!!
2008-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Gamen