Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när någon bryr sig


DIN RÖST

ett brev
betyder så mycket
ett telefonsamtal
från dig
betyder för mig
något alldeles extra
du bryr dig om mig
höra din varma röst
snäll och mjuk
känna din värme
glad vi fann varann


anits 8 mars 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-08 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP