Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan mitt existens och förnuft

Vilse
i livet

mellan
två vägar

bortom
ögats yttre vinkel


Frågan

ställs inom
livets tanke
genom

Ödet

Troende

och Människans själ




Fri vers av Den glömda blomman
Läst 280 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-09 11:05



Bookmark and Share


  isidore
Underbart
2008-03-10

  Rosen VIP
fin den här!
vilsenheten i valen..ögats bortfall..men där tanken tas upp av själen till tron på livet..
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Den glömda blomman
Den glömda blomman