Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stöd Cancerfonden!


Jag hatar dig!

Jag hatar cancer!
Jag hatar dig!

Varför var du tvungen att lämna oss?!
Kunde du inte kämpa några år till?!

Jag hatar cancer!
Jag hatar dig!

Jag hatar att sakna dig!




Fri vers av Gamen
Läst 290 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-09 15:59



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Modigt om det jobbiga i saknad och sorg.
2008-03-13

  Fånga dagen
Starkt och modigt skrivet om sorg och sjukdom
Kramar Anna-Karin
2008-03-09

  Mygg
Starkt om oförsonligt hat och blödande smärtfylld sorg!
Tack för att du vågade!
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Gamen