Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i mina fotspår blommar iris

i kyrkfönstrets mosaik
speglas mitt hjärta
mångfacetterat
i färgade skärvor

men
min själ är
odelbar och hel
en svart diamant
brinner med
vit låga

en solitär

jag bär den
till dig
över tundrans permafrost

försiktigt
försiktigt

min andedräkt
som vita iskristaller

i mina fotspår blommar iris




Fri vers av Aisha VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-09 21:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nu ska jag uttrycka mig extremt opoetiskt:


Shit! Fuck! Vad detta är bra!!!


Du är ett geni, kvinna!

Nej, säg inte emot, för det hjälper inte

För se, du är fortfarande ett geni
2010-11-01

  Aida*
Poeternas Buddha, du har lyckats.
Som alltid ...
2008-03-10

  Manal
jag njuter av dina ord... detta är poesi =)
2008-03-10

    ej medlem längre
Herregud vad fantastiskt vackert, du levererar!
2008-03-10

  issac.a.m
Vackert..så talande
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP