Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skarv(smältvatten från ett öga)

Fönstrets sista vy över månad mars;
svanar stånkar parvis mot vikens hamn
genom luftens vaga strömmar
driver träden segellöst och ledigt

Skorstenkråkor lapar i middagshäng.
Rännan spiller lågmäld sitt minnestal
på de skaror som passerar
Årstider skiftväxlar ofrånkomligt




Bunden vers (Annat versmått) av BetweenTheLines
Läst 613 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-03-31 17:18



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
oj där slant jag i ren begeistring..satte fingret på å för ett flertalet åå..då denna är bara sååååå bra..sååå snygg..sååå fantasiskt fin..flyter så mjukt fram i smådyster perfetto ton..JA..den ääär verkligen en PÄRLA!!!APPLÅDER OCH SPARAS
2009-03-20

  Bodil Sandberg
Å
2009-03-20

  Maud Li
Stämningsfullt - nästan meditativt. Fastnar särskilt för:
\"Rännan spiller lågmäld sitt minnestal
på de skaror som passerar\".
2008-05-12

  Mats Henricson
Fint beskrivande och sirligt, snyggt !!
2008-04-25
  > Nästa text
< Föregående

BetweenTheLines