Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom - Kontroll

Genom regn,
ensamma nätter
på vägen som format oss
deras ord de
klistrades fast
Ett skratt åt våra kläder räckte inte
- de skulle smyckas ännu mer -
du vägrade vara deras docka
en sådan man klär om
dag efter dag, och
som de lekte
med mig
Jag var under
full kontroll
till skillnad från dig

Genom hettan
svetten kommer alltid olägligt
precis som tårar
och min kärlek
då jag närmade mig för att
ge dig en kyss
var det så du såg det?
en oläglighet
förlåt
jag kunde bara inte
låta mig kontrolleras




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-10 17:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"Du är ett manipulerat mongo, utan vilja och utan hjärna...Du är ett manipulerat mongo och kontrolleras så (...) gärna...\"

\"Svenne, Svenne, Svenne, hjärntvättad för länge...
TV, bil och liten villa, Svennes lilla dröm...\"
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon