Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mina tankar om tillvaron i människoskepnad....


Vägledning av min ande


en människa är varken man eller kvinna

en människa är bebodd av en ande

en ande är fri från könets begränsningar

kroppen och känslor är feminina och maskulina

friheten börjar först när jag är vägledd av min ande...




Övriga genrer av Satusilmät
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-11 10:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Gnostisk villfarelse.
Gud har skapat oss till man och kvinna.
Vi är ande, själ och kropp.
Inte bara ande.
Vem vägleder din ande?
I sitt opånyttfödda tillstånd är människans ande död.
2008-03-11

    ej medlem längre
Du delar min uppfattning i detta. Sedan har jag långt kvar tills jag riktigt bestämt mig för vad anden är...
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Satusilmät