Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett nödvändigt par


Sökte passionen

livets kraft


ur dess frigörelse

väcks behov


av inre form




Fri vers av livsdans
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-11 15:18



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Bra fångat i få ord! En sann klokhet!
2008-03-13

  skrattretande
väldigt vackert...
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans