Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svensk version av min dikt \"mindkiller\"


Sanningen

Säg inte att du förstår mej
du har inte levt mitt liv
Säg inte att du vet hur det känns
när broar till tryggheten
bit för bit bränns

Dina toner är en gråskala
för mej har det alltid varit
svart eller vitt
Man påverkas i själen
av att ständigt vara på flykt

När allting handlar om
att klara av
att vänta på livet
och att få ett svar

Längtan efter kärlek
gör ont i mej
håller mej borta
för att inte falla för dej

Jag bär inom mej en ständig
Längtan, en önskan om att sakna
att finna dej som kan få mej
att en dag på riktigt vakna




Fri vers av Magica VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-12 00:29



Bookmark and Share


    EMITSTI
Stark text! Ska genast läsa den engelska versionen!
2008-08-18

  berxper
De som inte har blivit av med tryggheten vet inte hur smärtsamt det är. Du förmedlar en längtan efter kärlek och trygghet - men också en sårbarhet och en rädsla.
2008-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP