Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte bör man klaga bara för att man har det ensamt och trist utan sin älskade. Men det kommer aldrig mer att bli roligt, eller ens trevligt, nu när han inte längre finns......ensamliv är inte enkelt och saknaden är evig


Man borde inte klaga

 

Det måste vara
ett välfärdsproblem

att
ha
trist

I mitt ensamliv är
det ofta förekommande

men
jag
känner

mig inte särskilt
välfärdig

fast
jämfört
med

svår
fattigdom
är

jag ju det
och bör ej
klaga




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-12 19:53



Bookmark and Share


    Scribble
man borde inte, men att klaga kan vara befriande,
och man må bättre efteråt, du får klaga! Lyssnar/S.
2008-03-14

  * Ammi *
ensamliv är inte enkelt när man länge levt i tvåsamhet .. det finns mycket som förändras
och visst får man klaga ..
2008-03-13

  Hildegun Relefors
Man får absolut klaga om man har fog för det, värre med gnäll!
2008-03-12

  Michaela Dutius
klaga - eller försöka berätta hur man har det....väl poetat!
2008-03-12

  LassO
Den som känt riktig kärlek, har i alla fall haft nåt, som inte alla får...
2008-03-12

  prinscess VIP
vad bra du skiver
2008-03-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP