Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattens drottning

i den svala
natten
skärvor av silver
krasar
under mina bara fötter

borde sarga
såra
skära
men stigen med flygsand
är spårlös
och den blodfulla drivande nattluften
viskar om
salighet




Fri vers av Aisha VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-03-12 22:20



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Spännande dikt. Du beskriver den vitterljuva blandade känslan av smärta och salighet väl.
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP