Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kallelsen

fostervatten
dopvatten
blandas i den svarta
myllan

av jord är du kommen
vad är då en människa?

i mysteriet söker vi
i vatten
bröd och
vin
men ensamheten är ohygglig
och svaren alltid
grumliga

dina ögon
så allvarliga
när du ser på mig
och ur djupet av ditt
hjärta
talar du
om det enda
det sanna

att gå ut bland
människorna
spränga det slutna rummet
och jag ryser när jag ser din
ensamhet

så outgrundliga våra vägar är




Fri vers av Aisha VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-03-13 10:28



Bookmark and Share


  Hannadraken
Vilken text! Jag ryser inifrån och ut. \"och jag ryser när jag ser din ensamhet\" lägger sig längs min ryggrad. Vägrar lämna - vägrar gå...
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP