Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tidlös

det
kosmiska ögat
söker allseende
efter en fast
punkt

vilsenhetens vila

honungssött och
bitterljuvt
speglas själens alla
skepnader

och
ensamhetens klocka
tickar rytmiskt
med avbrutna visare




Fri vers av Aisha VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-03-13 10:32



Bookmark and Share


  Dilsewat
sista dagen får en att stjälpa om man inte kan hejda djuptänkandet...!
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP