Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prövningarnas tempel


Livet ger

vad jag önskat


Livet tar

vad jag önskat


Kvar står jag

och tackar


för att livet vet bättre

än jag själv




Fri vers av livsdans
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-13 11:33



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Åh så härligt!
För mig är Livet detsamma som Universum i din dikt!
Väldigt bra! Gillar den här!
2008-03-13

  Larz Gustafsson VIP
Så livet har ett medvetande?
Livet kan agera? Som en individ?
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans