Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Hoppar
nedför klippan,
mot mörkret.

Skriker inte,
är inte rädd.
Den enda känslan
jag känner är längtan.
Längtan till mörkret.

Att somna in,
aldrig vakna,
bara sova i lugn och ro.

För jag orkar inte mer.
Vill aldrig vakna igen.




Fri vers av Gamen
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-13 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gamen