Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland måste man vara lyhörd för det som sker


UNDRAN

du sa till mig en gång
du undrar över så mycket
för att få svar på mina frågor
måste jag undra
men du undvek att svara
då blev min nyfikenhet
och undran än större
var det något du dolde
när jag kom underfund med dig
och vem du var
började trakasserierna
du gav dig inte
inte jag heller
du hotade
drev med mig
skrev till dig
sa som det var
har sett att du ringt
hoppas och tror
att du förstod att vi inte
hade något gemensamt
är så tacksam
att jag kom underfund med dig
du ljög lurade mig
jag fick upp ögonen
det käns skönt
hoppas du inte gör mot någon annan
det du gjorde mig
nu är här lugnt och skönt igen
jag behövde inte dig
har börjat läka efter allt
själen har ro igen

anits 13 mars 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-13 13:14



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ett drama, hur livet
kan gå, hoppas att
fortsättningen går,
bara bättre och
bättre då!
Intressant skriven!
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP