Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hårtork och badvatten

Du sitter i badkaret.
Jag torkar håret.

Du frågar mig om jag är lycklig.
Jag skriker nej
och kastar hårtorken på dig.

Jag ser blixtrarna.
Jag hör dina skrik.

Bryr jag mig? Nej.




Fri vers av Gamen
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-13 18:33



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
ja elektricitet och badkarsvatten kan göra susen, va sa snuten, hur gammal blev han?
2008-03-13

    Detvaraldrigjag
Drama queen!
Lite läskig men samtidigt scheisse bra!
2008-03-13

    pladask
otroligt kortfattad och kall text. innehåll och form går i stil med varandra.
2008-03-13

    mapleleaves
oj! den här smäller, dundrar, blixtrar så härligt (men ändå så sorgligt)

hemskt och bra.
hemsktbra!
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Gamen