Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRSMÅDD - FÖRRÅDD - OFÖRSTÅDD

 

 

Kär

ack fatalt

du gav mig korgen

 

Tär

tusenfalt

på mig gör sorgen

 

Bär

den överallt

Irrar fåfängt runt på torgen

 

Svär

fast dig banalt

som saknar omsorgen

* * *

När

skall allt

mellan oss bli bra igen




Fri vers av Carl O Andersson
Läst 250 gånger
Publicerad 2008-03-14 14:28

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Missförstånd bör gå att rättas till, såvida man kan kommunicera. Kan man inte det så kanske det var lika bra, det som skedde.....
Ibland är en kris början till något nytt och bättre. Men ont, det gör det!
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson