Jag gick ut på klipporna idag när solen sken och gjorde den röda graniten till klippor av guld. Min älskade och jag stod där många gånger......." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag gick ut på klipporna idag när solen sken och gjorde den röda graniten till klippor av guld. Min älskade och jag stod där många gånger.......


Min älskade du är

Det har nu gått
tjugosex år
sedan du och jag
blev vi
Idag när jag ensam
står
ser jag minnena
segla förbi
Vår klippa därute
i väster
står fast på sin granit
bilden av dig
jag fäster
när minnena
för mig hit
~~

Sorgen är
kärlekens
pris

~ evig dess röda ros ~

Längtan är havets bris

~ dig vill jag leva hos ~

Kärleken är evig
din Ulla




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-14 23:00



Bookmark and Share


  katt.inc
Vackert diktat om sorgen och kärleken.
2008-03-15

  Annmargreta
Vackert skrivet till den du älskade skönt
att du kan se och upptäcka era
gemensamma minnen.
Många varma tankar till dig
Margaretha.
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP