Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon närmar sig

Hon närmar sig

Jesus dog för pojkarnas natur

Hjärtat blir en aning
Tyngre
När du är i sikte
Det som förut var;
Hopplöst dolt i mörker
Ser jag klart
Och väntar
Ännu en dag

Hon avlägsnar sig
och vägen
bli svårare och
svårare att följa




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 236 gånger
Publicerad 2008-03-15 17:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus dog för alla syndare oavsett kön.
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon