Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu är jag positiv, nu mår jag bra.


Jag har varit negativ!i!i!i!

Jag har varit djupt nedgrävd
utan spade eller redskap

har jag grävt mig upp





till platsen där solen syns




Övriga genrer av DC
Läst 431 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-03-16 15:48



Bookmark and Share


  Laijza
Fint! enkelt och metaforiskt...
2008-04-26

    Ivy-Jean
Bravo!!
2008-03-21

  aftermath
bästa jag läst på länge
det positiva får full pott
ett imperfekt syns svagt
i ditt ljus
2008-03-20

    ej medlem längre
Mm, fattar känslan :)

Något jag borde göra ordentligt.

Fint skrivet!
2008-03-17

  karenina VIP
glad att jag stannade till och hittade den här. rader som gör mig glad, som sprider ljus och livsglädje.
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

DC
DC