Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ber dig, plåga mig.

Ta mig till havet, sätt mig på knä, ta tag i mitt hår och för mitt huvud under vattenytan. Ta en rostig kniv, stoppa in den spetsiga änden vid sidan av min strupe, tryck den långsamt längre in och sprätt sedan tvärs över, som om det vore några sömmar som behövdes göras om.

Ta en osthyvel och börja skiva mitt bröst. Ta först några skivor här och där, och ta sedan några fler på samma ställe, så att man kan se skelettet.

Ta min hand, placera den på en platt sten, sära på fingrarna, ta sedan en sten som du orkar bära och krossa en fingertopp i taget.

Sätt mig i en stol, hjälp mig att lyfta upp mina fötter på en annan stol. Ställ dig mellan dessa stolar, gör ett skutt rakt uppåt och dunsta ner med all din kraft på mina knän, som om du skulle ta sats på en trampolin. Upprepa detta tills mina ben är fullkomligt brutna på mitten.

Börja med att rycka loss mina ögonlock som omöjliggör det för mig att blinka. Ta sedan ett gäng häftstift och täck mina ögon med dem genom att trycka in dem, en för en, i mina ögon.

Knip mina kinder, ta en skruvmejsel och tryck den genom kötthäftet så den dyker upp på andra sidan. Lägg mig på marken, ta med båda händerna tag i skruvmejseln, på var sin sida av skinnhäftet, placera fötterna på mitt huvud för stöd, och tryck sedan ifrån med ett hastigt ryck. Utför denna handling på andra sidan också, såväl som med öronen.

Läpparna, ta en sax och klipp. Funkar inte detta så ta en köttkniv och skär.

Ordningen för denna beskrivning kan vändas eller bytas runt. För ultimat upplevelse lämna delen med den rostiga kniven till sist.

Tack på förhand.




Fri vers av DC
Läst 371 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-08 23:00



Bookmark and Share


  wildrose
Aoooch.
2012-04-08
  > Nästa text
< Föregående

DC
DC