Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min mormor gick bort för några dagar sedan.... saknar henne men försöker trösta mig med att hon nu är återförenad med min morfar som hon var gift med i nästan 51 år innan han gick bort....


Förlust

 

I sorgens timme

pendeln slår

Svarta är tonerna

i minnet från igår

 

Saknaden så oändligt total

 

Så småningom

i det minnesvärda som återstår

Kommer ledsenheten

blekna

 

Där jag åter kan spegla mig

i minnenas korridor




Fri vers av nettizen
Läst 576 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-16 21:14



Bookmark and Share


  hellen
vackert! Mycket fin text;)
2008-03-20

  Thommy
Vacker text om sorgen och saknaden.
2008-03-19

  Michaela Dutius
Oerhört skir och vacker ..drömsk men med sorgkanter
2008-03-18

    Lindizz
Mycket fint skrivet, kramar om...
2008-03-17

  Lilla My* VIP
Fin dikt till din mormor! Ledsenheten bleknar när man låter sorgen ta sin tid...
2008-03-17

    sunnanvind
Håller om dig här hemifrån...kramar om och tröstar! Jättefint skrivet!
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen