Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förväntansfull

Hon gick och lade sig på kvällen
glad och förväntansfull över
vad morgondagen skulle bära med sig

Hon tänkte på massor med saker
innan hon kunde somna
om hur och var och vad
som skulle hända

Till slut somnade hon
drömde om en gråsparv
som hade tagit sig in i huset
och flög omkring inne hos henne

När klockan ringde
vaknade hon med ett ryck
Gick genast upp och rakt in
i duschen för att sen äta frukost

Det pirrade i magen när hon satt där
Hur skulle den här dagen bli....




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-16 23:07



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ja tack så mycket. :-)
2008-03-17

    Bodil Sandberg
Att drömma om fåglar som flyger in i huset betyder visst tur
hoppas du får all den där turen...tack för en underbar dikt!!!!
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt