Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gertrudberget

Långt uppe i Gertrudberget
finns en stor sten
Den är rund som en bulle
och där satt jag när jag
var liten och tittade ner
över byn och sjön nedanför

När jag var liten var vägen dit
flera mil lång
Stockar och stenar stigar och träd
som rispade i ansiktet för att
röjningen inte skett sista tiden.
Jag kände mig stor när jag satt där.

Idag, tar det tio minuter att ta sig dit.
Jorden krymper tydligen med åldern.




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-17 15:59



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja abselut gör den det..tack för att jag fick ta del..en fin bild!!!
2008-03-17

    Maria Malm
Visst är det väl märkligt..ler..
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt