Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kommentera gärna!


Sand

det trycker i mig
alla känslor svider
höjder från fallande verkligheter
och extrabatterierna på
låg nivå
varingsljus och sandiga hudytor
pulsen är nere
och gräver diken i blodets kanaler
innan lyktstolparna slocknat;
låt mig drunkna i vattenpölarna




Fri vers av Kräm
Läst 408 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-17 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kräm
Kräm