Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betong

När sommartider slukats in
mellan dörrar
och betongväggar
sliter jag av mig mitt linoleumskinn
och rätar på ryggen

jag kanske är på riktigt
på utsidan
men på insidan
är jag
bara
betong




Fri vers av Kräm
Läst 386 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-12 18:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fastnade för den här texten på något sätt... Innehåller mycket symbolik som gör dikten intressant och spännande. Bra skrivet!
2008-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Kräm
Kräm