Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina tankar

som florstunna blomblad
för vinden
virvlar
mina tankar
när du

andas




Fri vers av Aisha VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-17 22:11



Bookmark and Share


  aol
härlig poesi
2008-04-01

  Manal
och jag andas dessa vackra rader
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP