Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lyssna till hur dagen får liv en känsla jag tycker om


EN NY DAG BÖRJAR

morgonen är ljus
allt det grå från igår
försvunnen
hör hur dagen
börjar vakna till liv

morgonens ljud
kommer till mig
fåglarnas kvitter
hörs genom föntret
ljuvliga toner
som fär mig att
känna våren
är på väg
den tar mig
i sin famn

som en silhuett
kan jag ana
trädtopparna
dess höga kronor
som reser sig mot skyn

trafiken på stora vägen
allt intensivare
hör hur dörrar stängs
steg i trappan
dagen börjar få liv
en ny dag har börjat
med nya utmaningar
nya möjligheter

anits 18 mars 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2008-03-18 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP