Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordflöde

 

orden flödar
i
strida
strömmar

men här är
redan
fullt

orden hör
inte
vad
jag säger

och fortsätter
flöda utan
slut

orden vill fram
och jag
måste
sortera




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-18 11:05



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Det blir trängsel ibland när alla ord vill fram på en gång.
Väl beskrivet!
2008-03-18

  glittertindra
när det blir trångt vid exit-skylten... det är svårt ge orden kölapp, ibland flödar de bara...
2008-03-18

  NågonAnnans
ja det är förunderligt hur orden flödar ur huvudet ibland... Och måste bara få komma ut ur skallen på en:)
2008-03-18

  Ronny Berk
känner en skrivarlustans fria flöde som bör tillåtas utan fördämningar... ...och sorteringen lyckades som synes...
2008-03-18

  Gunilla VIP
Måste man sortera?
Ibland verkar det som om flödet
lever sitt eget liv,
liksom den porlande bäcken,
den vrålande forsen.....
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP