Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apokalypsens epicentrum

någonstans i apokalypsens epicentrum
rinner 231 kilo innälvor ut på den bombskadade gatan

4000 kulor per minut
spottar dig i ansiktet
under ett tre minuter långt inslag på klockan sju nyheterna

jesus ditt fega kräk
om du nu var tvungen att blöda för oss
varför blöder du inte nu?
jag vill se ditt blod rinna ner i rännstenen
på en bombskadad gata i Bagdad
under ett tre minuter långt inslag på klockan sju nyheterna

någonstans i apokalypsens epicentrum
sitter dess ryttare och räknar pengar och dricker dyr whiskey
skyddade av automatkarbiner och taggtråd

jag skalar en clementin
plockad av kapitalismens centralamerikanska slavar
och ser ambulanser irra runt på en bombskadad gata
någonstans i apokalypsens epicentrum
i ett tre minuter långt inslag på klockan sju nyheterna
inklämt mellan räntesänkningar och sporten




Fri vers av Furious Stylez
Läst 668 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-18 21:00



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Fullkomligt glasklart i min vinmarinerade hjärna, nackskott!
2008-03-31

  Slagord
It took my breath away!

Du är GRYM, människa!
2008-03-19

  Limestoned
Stora applåder!! Riktigt bra. Bokmärke också..
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Furious Stylez