Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtsam njutning


För det fria

i kärleken


för det vackra

just nu


för att ge

utan krav


för att leva

fullt ut




Fri vers av livsdans
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-18 22:01



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Kravlös kärlek...leva fullt ut...japp!
Fint fångat!
Även om jag blir lite förbryllad över rubriken...men det är ju bara jag och min tanke som är så :)
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans