Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dans på byn

Landskapsblomman är brunkulla
landskapsdjuret är älg
på skogsstjärnan blev dom fulla
var och varannan helg.

Kom ge mig en sup så je våga
bju upp en granner tös
Men risken är ju alltid
att fyllan gjorde att hon fnös

Ge de heim du å söv ta de ruse
Å kom tebaker då du nyktre te
Du bell ju int dääns
söm du vingle på stöllbröms




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-22 00:44



Bookmark and Share


  Kopia
*ler* Så härlig! Mer dialekt borde användas i skrivandet! Ja alltså generellt. Fyndig och rolig. bilder spelas upp och den är skriven med värme
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt