Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kysser vinden bara för dig.

Jag såg på när vi blev till aska
När jag försökte slita mig loss

Jag såg deras utvalda lögnare drunkna vår lust
De sa åt oss att stanna

Jag vände avsiktligt din bittra sida mot mig
Genom att låta bli att kyssa din panna

Jag försökte med metaforer
Men mänskligheten ignorerade meningen med dem

Du är offret
Jag bryr mig inte om att du är det

Jag tog er i hand som mina egna
Jag somnade när jag pratade
Jag vaknade med huvudvärk
Och ingen chans att Ipren hjälper nu

För jag kan inte vänja mig hur jag än försöker
Vid att inte vara du




Fri vers av Evs
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-19 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evs