Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi fick aldrig tänka på självmord

Du kan sluta andas om du vill
Jag klipper linan när du säger till
Det var meningen att jag skulle vara meningsfull
Inte smart
Kanske lite korkad
Så att någon tycker synd om mig

Du kan sluta titta när som helst
Jag slutar se på dig, för du är äldst
Det var meningen att jag skulle rätta mig efter dig
Inte du efter mig
Jag är kanske lite korkad
Men det är inte därför du väljer att tycka synd om mig

Du kan sluta leva denna minut
Jag följer dina steg, i väntan på vårt avslut
Det var meningen att vi aldrig ens skulle tänka på självmord
Men nu, idag, ser jag korten på ditt bord
Jag är så jävla korkad
Att jag inte brydde mig ett dugg

Du kan döda mig
För meningen var bara en gåta
Smart kan inte förlåta
Korkad kan ta många slag
Ser du någon korkad
Är det inte jag.




Fri vers av Evs
Läst 398 gånger
Publicerad 2008-06-06 20:24



Bookmark and Share


  julia.s
vacker text.
klockrena rim också! :)
2008-06-06

  Carl Thomas
Haft en dålig dag? Men den va fin ändå!
2008-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Evs