Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt blir bra

Stirrar på ingenting,
blank blick.
Känna
tårarna pressa bakom ögonen.
Känna
gråtklumpen i halsen.

Vill bara krypa ihop
med mamma i soffan.
Släppa ut tårarna
och bara gråta tills
det inte finns några
tårar kvar.

Höra mamma säga,
allt kommer bli bra!




Fri vers av Gamen
Läst 212 gånger
Publicerad 2008-03-19 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gamen