Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En resa bort

Vi kan göra korta resor
och vi kan göra långa.
Resor i vårt eget land
och runt hela världen.
Resa och kanske möta andra
som jag själv.

När jag reser bort
börjar min hemlängtan.
Det finns resor som är långa
men det finns en resa
som är kort.
En resa där vi inte
behöver lämna hemmet!

Det är den sista resan
den som för oss bort,
från livet.
Det är en resa
utan hemlängtan.
För den resan
är hem till Gud.

Den tar inte lång tid?
det är bara att stiga upp
och gå för att sedan vara framme.
Behöver inte följa någon väg.
det är bara att följa
ljuset som strålar mot mig.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-20 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP