Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snö 14-3/08

Snöflingor faller
från skyn.

I mars?
Så konstigt,
tycker jag.

Trodde inte
man skulle få se snö
förens i okt/nov.

Men vad glad jag
blev imorse
när jag såg de
vita flingorna
falla från skyn.




Fri vers av Gamen
Läst 209 gånger
Publicerad 2008-03-20 18:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar snö.
Den är fullständigt onödig.
Du måste hata sommaren och att vi andra gläder oss över våren.
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Gamen