Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets svårigheter

Det flimrar.
Det slår.
Det bankar.
Det chockas.
Det är oregelbundet.

Det är livets svårigheter
och hjärtat.




Fri vers av Gamen
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-20 18:56



Bookmark and Share


  Spider
Sanna ord i få rader...
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Gamen