Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att bli sedd respekterad för den man är käre granne o vän du är värd mycket


GLAD PÅSK

ett vänligt ord
du betyder så mycket
en gest som säger
var rädd om dig
ta hand om dig i kväll
ord jag så sällan
nästan aldrig hört

mitt hjärta fylldes av kärlek
kärlek till er som finns hos mig
tror på mig nu vet jag
jag är inte värdelös
ni mina vänner är guld värd
ja mer än guld
till er poeter som ger mig
skrivarglädje
er önskar jag en riktigt
Glad Påsk

anits 20 mars 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 328 gånger
Publicerad 2008-03-20 22:41



Bookmark and Share


  Limestoned
Jag håller med, igår blev sprang jag runt och skrek i hela huset bara för att någon hade berömt en av mina dikter.
Glad påsk, förresten!
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP