Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej, nej och åter nej

Himlen anses nu som en sämre plats än den än gång var
Och det är mitt fel
Vi båda är gjorda utan självförtroende att tala om
Och det är mitt fel
När du får mig att falla på knä har jag svårt att kalla det för kärlek
Och du säger att det är mitt sätt att se på saken som är fel

Vi är gjorda som filmstjärnor
Folk ser oss som perfekta
Men det gör inte vi,
Utan tvärt om
Vi är gjorda helt i svartvitt
Men vi ser i färg

Mitt konstanta tänkande stänger in mig i mig själv
Nu när jag är nära nog att höra vad de säger
Bakom min rygg

Men älskling, jag trodde att du såg

Du tror mig inte
Men du får henne att skada sig själv
För att bli av med dig behöver hon bara sticka lite djupare
Paralyserad av sitt egna skrik
Och av viskningarna som ingen annan än hon och jag kan höra

Försäkra henne om att hon aldrig hade klarat det här utan mig
För jag är inte där för att säga det där hon ser mig
Och hon lyssnar inte,
För det var mina viskningar hon lärde sig att ignorera




Fri vers av Evs
Läst 176 gånger
Publicerad 2008-03-21 01:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evs