Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi ska dö min vän


Jag bryr mig om
Ingenting och ingen vill
Öka farten på tiden som inte kom
Ingen bryr sig om att säga lycka till

Det var bättre förut
när såren kunde blekna
och blodet torkade ut
Nu finns det tid för Dem att leka

Jag önskar att jag stod
istället för att ligga utan att kunna resa mig sen
Men nu är det dags för dig att ge mig mod
och sova för att vakna igen

Förut fanns det bättre ord
än de vi nu har kvar
Vittnar för ditt eget självmord
Nu är väntan klar

De ser rött igen
\"Dags att dö min vän\"

Andra sidan av det får du aldrig någonsin se
Det blir bäst så
Mina rysningar av kyla får dig att le
De tittar ner på oss två

Vi trodde aldrig vi kunde leva utan
Beroende av allting
men nu krossar du fönsterrutan
Och mitt finger får en ring

Mitt utséende förstörs
och inget kan fixas med en kam
Dina innre förluster förhörs
Vi täcker över oss själva med damm

Känslan av dina läppar mot min hals
Känns bättre än något annat
De är värda ingenting alls
Jag skulle ha stannat

Vi ser rött igen
Vi ska dö min vän




Fri vers av Evs
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-21 01:33



Bookmark and Share


  Manal
dina ord ger en tung och jobbig känsla, men jag kan även finna så mycket mer bakom orden.
Djupa ord.
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Evs