Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaskelot

Livet är nu
Varför väntar du

Pansarvagn rullar sakta
Vad är det du vakta


Kanske inom sinom tid
Evigheten finner frid

Kärleken bäddar varmt
Smeker livet med tårar
Vet att natt kommer utan att fråga

Sakrala törnar brinner upp
Livet drömmar tinar
En galen tupp

Skriker LIV




Fri vers av Pi
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-21 01:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pi