Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammal Man

Piraternas blanka svärd blänker till
Livet balanserat på ett svärds egg
Allt svartnar

Galningar
Med glaskar blickar
Bjuder upp till dans

Varma drömmar sveper fram

Vad fan skall en man finnas till

Om inte

Om han inte kan bli gammal
En gammal man





Fri vers av Pi
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-13 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pi