Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen

Häng av dig
Välkommen in

Se dig inte om
Välkommen in

Så, jag vill bara
Ha en stund
Av liv

Se jag har vin
Och
Mitt liv

Bara en stund
En kort sekund
Välkommen

Nähä
Du har inte tid




Fri vers av Pi
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-13 20:17



Bookmark and Share


  Carola Viola Hedelius VIP
Så välkomnad sen helt barskt en förväntan att man inte har tid och lust
så stark
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Pi