Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan



Med tiden så kom beslutet
Att ta farväl och ge sig iväg

Jag snitslade en väg utan slut
Reste från något, utan veta hur

Något konturlöst med drömmar till väggar
Illusioner till tak
Fann jag ett billigt hak
Ett rum ett liv

Längtans syrliga doft
Kärlek skimrande stjärnbloss
Lusten i ett annat universum
Ett annat liv
Någonstans där borta

Jag tog farväl

Luften som jag andas
Smeker min kropp med smärta

Tankar som virvlar dansar som yra höns
Slickar inga hungriga själar
Lång resa utan mål, med destination Universum




Fri vers av Pi
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-17 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pi