Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
innan allt jag skriver ner på min dator är pennan mitt verktyg i min hand lever den sitt liv


PENNAN

pennan i min hand
den lever sitt eget liv
det händer
händer ofta
när jag sitter
sitter här och skriver
att pennan i min hand
lever sitt eget liv

orden jag präntar ner
orden som kommer till mig
orden som aldrig vill ta slut
är det pennan som skriver ner
pennan i min hand
lever sitt eget liv

glad att ha pennan
pennan i min hand
som är den första
att pränta ner orden
orden som kommer till mig
ja,pennan i min hand
den lever sitt eget liv

anits 21 mars 2008







Fri vers av anits VIP
Läst 321 gånger
Publicerad 2008-03-21 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP