Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din skapelse


Virvlande vibrationer

föder ljuset

emellan


inför mina ögon

lever du

ur passionerad livskraft


du ger

ur obegränsad glädje

till den som är


hos dig




Fri vers av livsdans
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-21 11:44



Bookmark and Share


  mare VIP
...ur passionerad livskraft...obegränsad glädje.....det är skapelsens
storhet......bra !
2008-03-21
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans